Straight to content

Sprekers

Rutger Bregman

historicus, journalist en opiniemaker

Key note spreker Rutger Bregman behoeft eigenlijk geen nadere introductie. Als historicus, journalist en opiniemaker verwierf hij wereldfaam met zijn kritische betoog op het World Economic Forum van 2019. Zijn boeken De meeste mensen deugen en Gratis geld voor iedereen zijn absolute bestsellers.

 

Rutger Bregman is een graag geziene gast bij nationale en internationale talkshows als The Daily Show, The Late Show en DWDD. Hij gaat regelmatig in gesprek met denkers als Yuval Noah Harari en Daniel Pink.

This content is available after accepting the cookies.

Facinerend, baanbrekend en brutaal

Rutger Bregman is een bekende spreker. Zijn Ted Talk over armoede is miljoenen keren bekeken. Hij daagt de financiële sector uit, maar deelt ook nieuwe baanbrekende ideeën met ons.

Als professionals in onze sector moeten we grip krijgen op onze lange termijn strategie en resultaten.

Dennis van der Putten

Director Sustainability & Corporate Strategy ACTIAM

Dennis is sinds april 2015 werkzaam bij ACTIAM als Director Sustainability & Strategy. Voorafgaand aan zijn huidige functie was Dennis verantwoordelijk voor de investeringen van Zwitserleven, met de nadruk op investeringsstrategie, lifecycle-constructie en asset- en liabilitymanagement. Dennis heeft ook 10 jaar bij Rabobank (Internationaal) gewerkt.

Verduurzaming van de financiële sector

Dennis zorgt voor de vertaalslag van ideeën naar de praktijk. Hij heeft als Director Sustainability & Corporate Strategy zijn sporen verdiend op het gebied van duurzaamheid in de beleggingspraktijk. Hij vertelt hier meer over in de podcast van Changemaker.